Over mij

Schrijver, creatieveling en communicatieadviseur in één. Ik heb een bachelor Journalistiek (2010); werk op interimbasis als copywriter, content manager en communicatiespecialist en in mijn overige tijd schrijf ik proza, poëzie, filmrecensies en soms een journalistiek artikel. Ik woon in Amsterdam.

Redactie

Schrijven is mijn passie en daarom schrijf ik ook in mijn (betaalde) werk. Zakelijke teksten, informatief, semi-journalistiek of commercieel. Denk aan vakblad-artikelen, ghostwriting, blogs en social media maar ook het bedenken van slogans en headlines (short copy).

Eindredactie

Het vertalen van moeilijk leesbare teksten, naar heldere, begrijpelijke taal vind ik leuk. Je straft mij niet met het verbeteren van een saai document of onpopulaire website. Lees meer op Eindredactie.

Online content

Aan het begin van mijn studie Journalistiek besloot ik dat ik me wilde specialiseren in online content. De allereerste keer dat ik met een content management systeem werkte was in 2006, toen ik op de redactie van Stadsmagazine NL20 en Nl30 agenda-redacteur en reporter voor de website was. Werken met content management systemen ben ik sindsdien blijven doen. Lees meer op Online content.

Communicatieadvies & projectmanagement

Vanuit een ‘helicopterview’ kijken naar communicatie en organisatie vind ik leuk, daarom geef ik regelmatig communicatieadvies aan verschillende bedrijven en organisaties. Lees meer op Communicatieadvies & projectmanagement.

Proza & Poëzie

Ik leef regelmatig in een fantasiewereld met pratende katten en bloemen, Barbies die tot leven komen en iconische figuren die op een geestelijk dieptepunt belanden. Lees meer op Proza & Poëzie.

Filmrecensies

Sinds 2014 schrijf ik filmrecensies op mijn filmblog Ongevraagd Filmadvies. Lees meer op Filmrecensies.

Zie verder de menu’s bovenaan en in de rechterbalk.