Over mij

Schrijver, creatieveling en communicatieadviseur in één. In 2010 studeerde ik af aan de School voor Journalistiek, daarnaast volgde ik enkele andere studies. Ik houd ervan om mezelf continue te ontwikkelen. Ik woon in Amsterdam. 

Redactie & eindredactie

Schrijven is een passie van me en daarom schrijf ik ook in mijn (betaalde) werk. Zakelijke teksten, informatief, semi-journalistiek of commercieel. Denk aan vakblad-artikelen, ghostwriting, blogs en social media maar ook het bedenken van slogans en headlines (short copy).

Het vertalen van moeilijk leesbare teksten, naar heldere, begrijpelijke taal vind ik leuk. Je straft mij niet met het verbeteren van een saai document of onpopulaire website. Lees meer bij Eindredactie en Artikelen.

Content management

Aan het begin van mijn studie Journalistiek besloot ik dat ik me wilde specialiseren in online content. De allereerste keer dat ik met een content management systeem werkte was in 2006, toen ik op de redactie van Stadsmagazine NL20 en Nl30 agenda-redacteur en reporter voor de website was. Werken met content management systemen ben ik sindsdien blijven doen. Lees meer bij Content management.

Communicatieadvies & projectmanagement

Vanuit een ‘helicopterview’ kijken naar communicatie en organisatie vind ik leuk, daarom geef ik regelmatig communicatieadvies aan verschillende bedrijven en organisaties. Lees meer bij Communicatieadvies & projectmanagement.

Proza & Poëzie

Ik leef regelmatig in een fantasiewereld met pratende katten en bloemen, Barbies die tot leven komen en iconische figuren die op een geestelijk dieptepunt belanden. Lees meer bij Proza & Poëzie.

Grafisch ontwerp

Sinds september 2019 volg ik naast mijn werk een opleiding Grafische Vormgeving, vanuit mijn fascinatie voor het maken van digitaal beeld. Sindsdien ben ik dit verder aan het ontwikkelen. Bekijk sommige van mijn illustraties en digitaal design.

Filmrecensies

Sinds 2014 schrijf ik filmrecensies op mijn filmblog Ongevraagd Filmadvies. Lees meer bij Filmrecensies.

Zie verder de menu’s bovenaan en in de rechterbalk.